top of page

Hallo! Ik ben Marijke,

... en ben al van kleins af opgegroeid met dieren.
Als 6 jarige kwam Picasso onze Berner in mijn leven, wat een schat van een hond waar we 15 jaar van hebben mogen genieten. Daardoor bleef de passie maar groeien om iets met dieren te doen.

thumbnail_Screenshot_20200520-175341_Facebook_edited.jpg
Over ons: About

Mijn grootste droom was om dierenarts te worden, iets te hoog gegrepen waardoor ik uiteindelijk een opleiding dierenpensionhouder in Syntra ben gaan volgen. Daar heb ik nog een cursus bedrijfsbeheer bovenop gedaan en zo is mijn dierenpension De vier pootjes geboren! Nadien heb ik nog een opleiding trimmen gevolgd, ook bij syntra.

Mijn zoontje Cyriel is in 2013 geboren en heeft de passie voor dieren ook van kleins af meegekregen. Hij groeit op tussen zijn hondjes Filou, Maya en Aife en zijn poes Simba. Hij heeft ook nog een pony Amber, geitjes, kippen en een hamster Doofie. Dus de appel valt niet ver van de boom.

Intussen bleef het kriebelen om te trimmen en heb ik de stap eind 2019 gezet om er aan te beginnen. We hebben de garage omgebouwd tot een diervriendelijk trimsalon met de nodige middelen en het nodige materiaal om jullie honden prima te verzorgen en weer mooi te maken!

Ik behandel uw honden alsof het mijn eigen honden zijn.

Met dank aan alle hulp van mijn ouders is dit gelukt en is De dierbarbier ontstaan!

Heel fier en trots zijn we dan ook dat we nu aan dit avontuur kunnen beginnen.

Over ons: Text
Over ons: Gallery
bottom of page